BOOKING

Evenimente

VA INTREBATI CINE SUNT TRIPLU SEC ?

 

NOI SUNTEM COMBINATIA EXCELENTA DE ARTISTI CE REPREZENTAM “COCKTAIL-UL” MUZICAL CE POATE FI SERVIT LA ORICE ORA, FARA A AVEA TEAMA DE “MAHMUREALA” !

PUTETI APELA CU INCREDERE TOTALA LA “SHOT-UL” NOSTRU DE MUZICA LIVE SI VA ASIGURAM

 

“DISTRACTIA INCEPE CU NOI !”

 

Pasiunea noastra pentru muzica ne-a propulsat in ultimii ani in topul trupelor de cover-uri din Bucuresti. Acest lucru ne-a permis sa investim in echipamente de calitate, menite sa ne ajute in spectacole astfel incat sa va oferim o experienta de neuitat.

Detinem instalatii profesionale pentru sunet si lumini si avem chiar o scena proprie, atat pentru interior cat si pentru exterior, prin urmare putem sustine show-uri oriunde si la orice ora !

 

Complexitatea show-urilor realizate de noi este absolut profesionala, datorita repertoriului nostru foarte variat. In acest mod, solistii nostrii vor face un spectacol minunat si complex cu absolut orice ocazie.

 

Asteptam cu mare drag sa ne contactati si sa va oferim momente magice, de neuitat, asa cum doar noi stim !

 

Noi suntem Triplu Sec. Trupa noastra si-a ales acest nume deoarece suntem ca si o licoare cu care incepe distractia, replica noastra celebra fiind: “Noi dam boom-ul la distractie !” .

 

Spectacolele realizate de noi sunt complexe si senzationale, asta datorita artistilor foarte versatili si profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, dar si datorita echipamentelor tehnice profesionale pe care le detinem si le folosim in fiecare show cu scopul de a realiza momente magice.

Datorita acestor specificatii, suntem disponibili pentru a sustine show-uri in orice conditie, oricand si oriunde.

 

Repertoriul formatiei este unul foarte variat, detinem cover-uri alese cu mare atentie pentru fiecare gen de eveniment la care suntem invitati. Evenimentele la care facem senzatie sunt de la evenimente sustinute in club, corporate, zilele orasului, pana la traditionalele botezuri si nunti romanesti dar si alte tipuri de spectacole la care vom face o atmosfera de neuitat de fiecare data.

Pentru Booking folositi formularul nostru de CONTACT !